Reviews

Het Hoogeland is prachtig

Ga dat zien!
Op drie warme dagen in augustus waren mijn moeder en ik te gast op het Hoogeland.
Het graan werd geoogst en we fietsen lang een prachtige route tussen graan en akkerlanden terwijl we hier en daar wat Groningse woorden leerden. Wanneer we aan mensen die we onderweg ontmoetten vertelden dat we meededen aan ‘Sterren op het Hoogeland’ keken ze ons wat jaloers aan. Het waren drie heel bijzondere dagen die we niet snel zullen vergeten. Het Hoogeland is prachtig, vooral in de zomer. Gaat dat zien!

Judith van Marrewijk en Jos van Marrewijk- Paassen – Best

Sterren op het Hoogeland

een onuitwisbare herinnering
Na het voltooien van het programma ‘Sterren op het Hoogeland’, een verjaardagscadeau van mijn echtgenote, dank ik haar en de organisatie voor dit prachtige weekend. Het matige weer – tamelijk koud en nat – kon ons humeur niet bederven. De combinatie van het weidse landschap, het cultuurhistorische erfgoed, de inspirerende kunstenaars en tal van andere rustige aardige mensen en het fietsen over leuke weggetjes en fietspaden gevolgd door bakjes troost in nostalgische huiskamercafés zorgden voor een onuitwisbare prettige herinnering.

Fokke Goudswaard – Gouda

Voor herhaling vatbaar

Warm aanbevolen
Op 13 juni 2017 zijn wij begonnen aan het driedaagse fietsarrangement op het Groningse Hoogeland. De eerste dag in de stromende regen, maar dat kon de pret niet drukken. Wat een geweldig programma. Een prachtige fietstocht langs paden die je zelf niet zou vinden. Een warm welkom door enthousiaste vrijwilligers in de bijzondere kerk van Stedum en de molen in Usquert, maar natuurlijk ook de kunstenaars die meedoen aan het arrangement. Op de koffie bijvoorbeeld bij Jaap van Meeuwen waar we ons meteen helemaal thuis voelden. Niet alleen omdat hij zijn woning, het voormalige bruine café heeft behouden maar vooral door zijn gezelschap en zijn indrukwekkend werk. Geweldig, wat een gastvrijheid. Alle lof ook voor de overnachtingsadressen alsmede voor de organisatie en de onvergetelijke muzikale ode aan Groningen door Aalf Aalfs. Voor herhaling vatbaar en warm aanbevolen.

Marianne Kromkamp – Berkel en Rodenrijs.

Organisatie met hart en ziel

Fantastisch weekend
We hebben een fantastisch weekend gehad. Het is te merken dat jullie het met hart en ziel doen.
Het weer was ook super. De laatste dag een stortbui maar dat is ook een belevenis in de Groningse weilanden. De routes en fietspaden waren echt prachtig en goed in kaart gebracht. Kerk bezoek was heel leuk en de kunstenaars bezoeken ook met als klapstuk de afsluiting bij Jan Mulder. Hoogtepunt was echt wel het optreden in de molen.

Hans en Tine Van der Baan – Bennekom