Gastenboek

 
 • Prachtig weerzien met mijn geboortegrond

  Met vier oud klasgenoten een tweedaagse tour geboekt door het Groninger land. Na een hartelijke ontvangst in Stedum, in Huizinge genoten van een lunch met aansluitende wandeling met schilderes Francine Schrikkema. De meest prachtige kerken in de allerkleinste dorpjes gezien. De werkplaats en de beelden van Jaap van Meeuwen bewonderd. De heerlijke spelt pannenkoeken in de molen Eva in Usquert gingen er moeiteloos in.  Ademloos gekeken naar de sterrenpracht op de Lentemaheerd. Wij hebben twee fantastische dagen gehad met een vlekkeloze organisatie.

  (Dineke Tholen, Eelde)

   

   
 • We hebben genoten van Sterren op het Hoogeland!

  Het voelde als een voorrecht zo hartelijk ontvangen te worden in werelden die voor de gewone toerist gesloten blijven: de huiskamer van Francine Schrikkema met de prachtig gedekte tafel, het sfeervolle café/atelier van Jaap van Meeuwen, de lunch met dampende poffert in de molen van Usquert onder begeleiding van Aalf Aalfs op de harmonica.

  We zullen dit bijzondere reisje en Aalfs vertolking van het lied ’Groningen’ van Joop Visser niet gauw vergeten!

   

  (Rob Pastoor en Liesbeth van Weelden, Hengelo (Gld.))

   

   

   

   

   
 • Ontdek de ziel van het Groninger Hoogeland

  Wij, Stichting Ruige Route Hogeland, willen u graag kennis laten maken met Noordoost Groningen. Daarom hebben wij het arrangement ‘Sterren op het Hoogeland’ ontwikkeld. Bij deze nodigen wij u uit om uw ervaring online met ons te delen. Stuur ons een e-mail met uw ervaring